Over Mij

Ik ben Edwin Leegstra en ik heb een grote passie voor technologie. Op jonge leeftijd las ik altijd de science fiction boeken die mijn vader had en dat heeft vrij vroeg al een stempel op me gedrukt, ik werd heel nieuwsgierig naar technologie.
Als er iets in huis stuk ging, ging ik proberen om het te repareren, zeker in het geval waar mijn ouders iets weg wouden gooien, dan had ik vrij spel om te knutselen, want het was toch al stuk, het kon hopelijk alleen maar beter worden!

Zo heb ik altijd al die affiniteit gehad en toen de PC en vooral het internet goed in de groei kwam, groeide ik mee en kreeg ik dus ook steeds meer te maken met de allerhande problemen die een PC kan hebben.

Ik vind het leuk om een moeilijk probleem met succes op te lossen, en door de jaren heen heb ik me ook uitgebreid daar mee bezig gehouden en ik ken de ins en outs van een PC. Daarnaast heb ik grote interesse in een veelvoud aan software. Van office pakket tot 3D animatie tools, ik leer heel graag en ik hou er van als ik iemand ergens mee kan helpen, je kan iemand blij maken met een reparatie of een stukje support en dat is gewoon geweldig.

 

Mijn uniform als scout leiding.

Naast mijn interesse in computers, ben ik ook al bijna 10 jaar leiding bij Scouting de Granaet in Dokkum, natuur is een tweede passie van mij en scouting geeft je een stukje natuur, socialiteit en vriendschap en ik zal dus ook nog vele jaren trots lid en leiding zijn van Scouting.

Als laatst, is er nog koken, ik experimenteer graag met nieuwe recepten en een heerlijke maaltijd op tafel zetten waar mensen van watertanden… Nou, het had niet veel gekost of ik was echt richting professionele kok gegaan, maar de technologie won in het eind.